Dåliga nyheter

Hallå!
Har dessvärre lite dåliga nyheter. I fredags fick jag reda på att jag blivit av med min värdfamilj. Det var tydligen så att familjen av någon anledning, som vi inte vet, inte kan ta emot två elever. Och de hade valt den andra eleven som jag skulle ha bott med först så då höll de sig till det, vilket är förståeligt. Är väldigt besviken men antar att allt händer av en anledning och så hoppas jag att jag blir lika glad när jag får min nya familj. Året kommer bli toppen ändå, bara det att ett hinder uppstod.

Det börjar närma sig

Nu är det inte långt kvar tills det bär av. Vi närmar oss augusti och ändå känner jag att det finns så mycket som jag måste fixa innan jag åker. Det börjar bli brottom!

Senaste dagarna

De senaste dagarna har varit riktigt bra. Jag hade en kompis på besök på sommarstället, cyklade runt Ven med ett gägn kompisar och va i Båstad och såg tennis, bland annat Serena Williams som är världsetta på damtouren. Det var riktigt roligt att se henne spela, helt otroligt duktig!! Lägger upp lite bilder från dagarna.
 
 
 
 
 
 
 

Wisconsin it is!!!

Hallå!!
Jag är helt sjukt glad nu! Har typ haft ett permanent leende på läpparna sen igår. Det var nämligen så att bara 10 minuter efter att jag publicerade mitt inlägg igår så ringde STS och sa att jag hade fått min familj!! Jag ska bo i Wisconsin, precis vid sjöarna. Jag kommer bo med en annan utbyteselev och kommer få informationen om familjen om några dagar. Jag är så gald nu, Wisconsin känns helt perfekt!
 
 

Sommaren är underbar

Hallå allihopa! Sitter nu hemma och väntar på att pappa ska komma. Vi ska hämta mamma och sen åka iväg en sväng. Som ni kanske ser så har jag ändrat designen. Jag är inte direkt duktig på det här med design så jag gissar mig fram lite, vilket kan leda till att designen ändras lite då och då (det tar ett tag för mig att hitta det jag vill ändra på).

De senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt på sommarstället. Va ute och körde båt med min bror och hans flickvän, jag försöker lära mig att lägga till och allt annat sånt smått som jag måste kunna för att kunna sticka ut med båten utan att pappa eller brorsan är med, om jag vill köra med kompisar eller något. Har även hängt lite på stranden, eller i en dag snarare. Låg i tre timmar och kom hem knallröd. Får dock skylla mig själv, hade ingen solskyddsfaktor...
Nu har jag babblat färdigt. Jag hoppas att ni alla har en trevlig sommar oavsett om ni arbetar, hänger på stranden eller hittar på något annat!

Kram på er alla!


4th of July

Happy 4th of July everyone!!
USA:s nationaldag idag, hoppas att ni alla har haft en bra dag. Min har varit toppen! Haft en kompis här, på sommarstället, i några dagar och vi har haft hur mysigt som helst!!

RSS 2.0