En överlevnadsguide för utbytisar

För er som strax ska åka iväg, eller kanske redan har åkt iväg så tänkte jad dela med mig av lite tips som jag hopaps kan hjälpa er oavsett vart ni befinner er.
 
1. Korttidsmål
Sätt upp korttidsmål, speciellt när det kanske inte är så mycket som händer. I februari hände typ inget för mig tex. Skidåkningen slutade, det va kallt och mörkt och ja, inga skoldanser osv. Så jag satte upp små mål som film med en kompis på helgen, fredagens basketmatch osv.
 
 
 
2. Säg ja till allt
Om någon frågar om du vill hänga med någonstans, säg ja. Om du blir bjuden på någon ny, konstig mat, tacka ja. Om någon frågar om du vill göra ett arbete med dem i skolan, säg ja. Om du inte alls vill gå på någon skoldans, gå ändå. Det va de små grejerna, så som bilturerna med kompisarna när vi skulle shoppa, som än idag är några av de bästa minnena från hela mitt år. Säg ja till allt. Ibland kanske maten ser skitäcklig ut, men då kan du säga att du provat det. Eller så kanske du har hemlängtan och hellre stannar hemma en fredagkväll, gör inte det, häng med kompisarna. Du vet aldrig om det blir skitskoj. Ibland kommer det säkert vara tråkigt, men då vet du att du inte missade något i vart fall. Ta chansen!!
 
3. Om problem skulle uppstå
Om du har problem med något; värdfamiljen, kompisar, hemlängtan etc. BERÄTTA FÖR NÅGON. Håll det inte för dig själv. Och berätta inte bara för familjen och kompisarna i Sverige, berätta för någon i USA. Om du inte kan vända dig till värdfamiljen, vänd dig till din local coordinator. Om det inte fungerar, prata med någon på skolan, eller med andra utbyteselever. Men för guds skull, håll det inte för dig själv.
 
4. Wall of Hope
Gör en Wall of Hope där du sätter upp citat, power thoughts och liknande som du kan titta på när du har det lite jobbigt. Om du inte vill att någon ska se det, gör det på insidan av din garderobsdörr eller liknande. Jag hade en skolåda där jag samlade alla brev jag fick hemifrån och där jag hade en bok jag fått av mina kompisar som jag kunde läsa i när jag kände för det. Jag tror fortfarande inte någon visste att jag hade den, och jag försökte inte ens gömma den. Men ibland, när jag hade hemlängtan tex, va den rätt jäkla skön att plocka fram och läsa ur.

5. Håll kontakten
Håll kontakten med dina vänner i Sverige. Inte så att du skriver varje dag, då blir det bara jobbigt. Men kontakta dem en gång i månaden eller kanske en gång varannan månad, beroende på hur nära de är. Men va medveten om att det till stor del är ditt ansvar att hålla kontakten med dina vänner. Det är lätt att förlora många av dem, och det är inte så skoj när man kommer hem sen. Det tar inte mer än fem minuter att skriva ett litet meddelande (tex god jul) till ett gäng kompisar lite då och då. Du kommer tacka dig själv när du kommer hem.

6. Sporter och aktiviteter
GÅ MED I NÅGON SPORT ELLER AKTIVITET!!!! Det måste vara ett av de bästa tipsen jag har. Gå med i någon sport, eller om du hatar att idrotta, gå med i någon aktivitet. Jag va med i tennis, skidor, yearbook, exchange club och german club. Och gå inte bara med i dem, va aktiv också. Jag va aktiv i de tre första (är du med i en sport måste du vara aktiv) och jag fick några av mina härligaste minnen samt vänner därifrån. Fy fan vad jag hade roligt under tennissäsongen säger jag bara!!!
 

7. Roliga kurser
Välj roliga kurser, kanske någon som du inte kan ta hemma. Välj inte den svåraste matten bara för att du tror det blir enklare när du kommer hem och tar matte i Sverige sen. Njut av ditt år och faktumet att du inte behöver sitta hemma och plugga på helgerna. Jag tog till exempel child guidance, då jag mer eller mindre hade ett dagis och tog hand om treåringar. Det finns ju bara inte i Sverige, och det är jätteroligt att kunna säga att jag har provat på en sån kurs.

8. Många "ytliga" kompisar 
Detta låter kanske lite fel, men skaffa många ytliga kompisar. Och då menar jag inte falska kompisar. Om du kan så är det självklart roligt att få någon/ra riktigt bra kompis(ar), men försök att få så många "okej" kompisar som möjligt om du förstår vad jag menar. Kompisar som du kan ringa på helgerna och se om de vill hitta på något. För det är inte alltid den bästa kompisen kan, och ibland kommer du ha de stunder då du känner att du bara måste ut ur huset.
 
9. Va öppen för förändringar
Du åkte för att prova på något nytt, och då är det din uppgift att ta vara på det nya. Värdfamiljen kanske inte fungerar alls som din svenska familj, men då ska du anpassa dig. Självklart finns det gränser, men det är mycket möjligt att du får en kulturchock, och det är okej, men ta vara på den nya kulturen.
 
10. Bucket List
Gör en lista med de grejer du verkligen vill göra under ditt år. Jag hade tex. homecoming, American prom, graduation, football games och thanksgiving på min lista. Och försök sen att göra så mycket som möjligt av dem grejerna. Jag har också haft en bucket list sen flera år tillbaka, med nästan 200 saker på den, och jag fick 15 av dem grejerna gjorda i USA; allt från plugga utomlands, besöka The Grand Canyon och gå på prom, till att göra välgörenhetsarbete och hålla tal inför en stor publik.
 

11. Going all out
Amerikaner är galna ibland, så va inte rädd för att skämma ut dig. I skolan under spirit week tex. hade vi comfy day så jag kom i svarta tights och en hoddie. Amerikanarna kom i pyjamas och morgontofflor... Du behöver inte vara rädd för att skämma ut dig.
 
12. Va dig själv, från början - bjud in dig själv
Va dig själv från början. Du är asgrym som dragit iväg ett helt år, och va stolt över det samt vem du är. Du kommer få kompisar, även om det kanske tar lite tid. Men va också beredd på att de inte alltid kommer till dig. Om dina lunchkompisar pratar om att gå på bio, fråga om du får följa med osv. Va inte blyg!
 
13. Djungelvrål!!
Om du inte åkt än, ta med massa djungelvrål. Folks reaktioner när de smakar på det är obeskrivliga. Ge inte bara till värdfamiljen, utan till kompisar och kanske även lärare eller din coach :)
14. Allting blir vad du gör det till
Detta har du säkert hört alltför många gånger. Men ditt år blir verkligen vad du gör det till. När jag hade problem med min första värdfamilj så låste jag inte in mig på rummet, utan jag ringde kompisarna och frågade om de ville käka lunch eller något. Och helt ärligt va det välidgt få som noterade att jag inte trivdes så bra. Ta vara på chansen du fått. Du är för fan i USA (eller något annat land) som en utbyteselev!! Hur coolt är inte det på en skala på 1-10!! NJUUUT!!!
 
Och till er som läst hela vägen ner, bra jobbat! Ni förtjänar ett eloge för det!!

På svensk mark igen

Efter en lång flygresa, som inte alls kändes lång, landade jag helt plötsligt i Köpenhamn. Flyget från New York till London va försenat så när vi kom av flyget fick jag och två av tjejerna som skulle med samma flyg "express passes" så vi skulle slippa stå i kö. Vi sprang som galningar och kom igenom security och allt och hann tillslut med planet. Under den sista halvtimmen kan jag inte ens nämna hur många gånger vi sa "girls, we did it", "omg, we're going home", "can you guys believe it's been 11 months" och allt annat vi sa. Vi skålade i vart fall precis innan landning. När vi kom ut fick vi reda på att bagaget inte kommit med flyget då förbindelsen i London blev så stressig. Så vi sa hejdå till varandra och sen gick vi ut genom dörrarna där vi möttes av familj och vänner. Mamma, pappa och Sally mötte mig. De hade ballonger, blommor, choklad, en svensk flagga och en skylt. Så himla snällt och gulligt. Mamma och pappa hade jag ju träffat bara tre veckor innan, men Sally hade jag inte sett på ett helt år och det va bara så härligt att krama om henne, prata och ja, allt.
 
Sofies snapchat
 
<3 <3
 
Vi åkte hem och satte oss på gräsmattan och pratade i ett par timmar. Min bror kom hem med sin nya valp som jag äntligen fick träffa. Sen åt vi middag innan de lurade iväg mig till stadsparken där en överaskning väntade. Sally hade arrangerat så ett par av mina kompisar hade en picknick och så. Jag blev så sjukt glad. Det va så skoj att se alla igen, prata och krama om dem och höra deras röster typ. Precis innan midnatt packade vi ihop och gick hem. Sally och jag gick och köpte lösgodis (!!!) och sen drog vi hem till mig. Vi låg och pratade och plötsligt va klockan 04.00 och jag insåg att Sally som inte hade jetlag va kanske lite trött, så vi gick och la oss.
Hade inte kunnat be om en bättre hemkomst :)
 
 
 
 

Touchdown New York

Så kom vi äntligen fram till resans slutdestination, New York. Här hade vi en kväll, en heldag samt en förmiddag innan det va dags att flyga hem. Eftersom jag va i New York och gjorde massa sightseeing i början av mitt utbytesår så blev det mest shopping för mig och de andra tjejerna som va på samma läger som jag va på då. Men jag gick och såg Lejonkungen på Broadway med två tjejer. SÅ JÄKLAR BRA VA DEN!!! Vi gick även och tittade på the 9/11 memorial. Det va så sorgligt. Trots att vi va på Manhattan så va det helt knäpptyst där. Inte en enda person som va där snackade. Så fint, men tragiskt.
 
Central Park med Esther
 
 
Hands down the best I've ever seen
 
 
 
Folk som kommit och lagt blommor vid vissa namn
 
Times Square
 
Tack till det här gänget för en underbar Coast to coast resa!!

Hanging with Obama in D.C.

Näst sista stoppet på denna treveckorsresa blev inget annat än Washington DC, USAs huvudstad. Här spenderade vi två nätter, även de i tält. Vi såg olika minnesmonument; första och andra världskriget, Vietnamkriget och så. Såg Vita Huset så klart och även the Capitol building samt Lincoln memorial. Riktigt roligt att ha besökt USAs huvudstad!
 
 
Kvällspicknick
 
World War 2 memorial
 
Capitol Building
 
Vita Huset
 
Anne och jag
 
Lincoln memorial
 
 
 
 
SISTA NATTEN AV CAMPING!!!!

Happy Birthday America!

4th of July!!! Såå glad att jag fick uppleva detta i USA. Det va verkligen något jag hade sett fram emot så sjukt mycket och jag blev inte besviken. Vi hade gjort egna tie dye tröjor i USAs färger. Vi drog till en park där massvis med folk sålde grejer, vi fick ansiktsmålningar (vi och alla <10 år...) och på kvällen va det fyrverkerier. Mindre roligt va att vi hittade 11 spindlar denna kväll, vilket inte va alls roligt för lilla mig som har spindelfobi! När vi stod i badrummet och gjorde oss i ordning så diskuterade vi spindlarna, och så hör vi plötsligt en dam från en av toaletterna som ba "spiders are the least you should be worried about. We found a 4ft (ca 1,3 meter) snake at our camp site yeasterday". Jag ville typ slå till henne!!! Blev så irriterad. Vågade typ inte sova den natten.
 
 
My very own 4th of July date
 
 
Dagen därpå åkte vi vidare till the Smokey Mountains där vi prövade på whitewater rafting, vilket nog va det abolut roligaste på hela resan. Ingen av oss ramlade vi, men en kille i en av flottarna framför oss ramlade i när de åkte ner i en grop eller vad man ska kalla det. Vid ett parti va vattnet väldigt stilla och då fick vi alla hoppa i och simma en bit :)
Resans höjdpunkt

"Then I'm Walking in Memphis"

Väl utvilade efter två hotellnätter i New Orleans åkte vi norrut till Tennessee. Första stoppet blev Memphis, där ingen annan än Elvis Presley kommer från. Vi badade först lite i poolen, lagade en god middag och sen hade ledarna en överraskning; vi blev hämtade av en rosa limo som tog oss till en Elvis-restaurang där vi åt efterrätt och tittade på en liten kille som hade något Elvis framträdande. Så sjukt gullig va han!
 
Livia och jag fixade maten
 
Rosa limo (!!!!!)
 
Han rockade loss så det stod härliga till
 
 
Dagen därpå åkte vi vidare till Nashville. Nashville bjöd på en av de roligaste kvällarna under hela resan, nämligen line dancing. Vi gick på restaurang och det va ett redigt cow boy ställe. Alla hade cow boy boots, det va country music så det bara skrällde om det och vi fick prova på line dancing. Så sjukt roligt.
 
Självklart blev det en cow boy dojja att dricka ur
 
Line dancing!!!

Jazzy New Orleans

Sen bar det av till The Big Easy, nämligen New Orleans. Vi kom fram på eftermiddagen och hade några timmar på oss att gå runt i staden. Detta blev första natten på hotell efter över en veckas camping. Aldrig har jag uppskattat en säng så mycket säger jag bara. Vi spenderade två nätter här och hade därmed en heldag då vi kunde göra vad vi ville. Så vi gick runt lite i staden samt shoppade en del.
 
Kvällspromenad
 
 
The French Quarter
 
Jag och Anne

Quality Van Time

Vidare åkte vi till Austin, Texas huvudstad. Austin bjöd på en härlig BBQ middag där ett helt baseball team med redigt snygga killar också åt :)
 
BBQ dinner med min danske tvilling
Vidare bar det av till Louisiana. Det blev en lång dag i bilen, sju timmar. Vi kom fram relativt tidigt och hade för första gången en lugn eftermiddag då inget va planerat. Jag passade på att träna och sen begav jag mig till polen tillsammans med de andra.
 
Dagen därpå åkte vi på en swamp tour där vi fick se alligatorer samt vildsvin. Alligatorerna mateades med korv, vilket såg så roligt ut.
 
 
Den här lilla bebisen nådde inte upp till korven...

Texas Baby

Vi fortsatte vår resa, denna gången reste vi mot Santa Fe. Det blev en lång dag i bilen och tidig läggdags (22.30). Jag sov dock riktigt dåligt. Det va sjukt blåsigt och jag trodde först vi hade en orm i tältet. Så här långt på resan hade vi i vart fall besökt sex delstater.
 
Nästa dag besökte vi the Carlsbad Caverns vilket är grottor som är otroligt avckra men sjukt svåra att fånga på bild. Där fanns fladdermöss som kom ut vid speciella tidpunkter, dock inte n'r vi var där. Campingen denna kväll va enkelt sagt den värsta på hela resan. Det va draperier istället för dörrar till toaletterna, i handfaten låg a 20 döda insekter, i duschen kom en gigantisk skalbagge som (som tur va) Anne dödade. Hon smällde till den med en sko, men jag kan säga att ingen gick in i den duschen resten av den kvällen. Hela badrummet va bara vidrigt.
 
 
Nästa dag spenderade vi nio timmar i bilen, den längsta bilfärden på resan. Vi kom fram till San Antonio där vi gick längs floden som löper genom staden. Det va helt sjukt varmt där, och sån luftfuktighet.
 
 
Dagen efter va det Six Flags som gällde. Vi började med att åka berg- och dalbanor och sen gick vi till vattenparken efter några timmar. Vi åkte två av de bästa berg- och dalbanorna som jag någonsin åkt, en av dem gick baklänges. Några kompisar som stod och kollade sa att min ansiktsuttryck när den körde iväg va helt oslagbart :) De skrattade så sjukt mycket.
 
 
 
 

Monument Valley

Samma dag drog vi vidare till Monument Valley vilken är en Navajo Tribal Park. Vi åkte på en jeep tour och fick höra massa historier och sånt. De va helt fantastiska vyer där.
 
 
 
 
Jeep selife
 
 
Många av "bergen" såg ut som djur eller karaktärer och sånt, yill exempel denna
 
De visade nån hårfrisyr på Elena (från Italien)
 
 
 
 
När vi körde vidare från Monument Valley passerade vi stället där Forest Gump slutade springa, så självklart passade vi på att träna lite kondition bara för att vara like coola som "Forest, Forest Gump" (sprang typ 50 m...)

The Grand Canyon

Så kom vi äntligen fram till the Grand Canyon. I bilen så hade vi alla dekorerat vars en liten papperspåse som vi skulle sätta över vårt huvud när vi kom fram. Sen ställde vi alla oss på ett led och höll i den framför oss, och så ledde ledaren oss fram till utsiktsplatsen där vi fick ta av oss påsarna och se utsikten. Det va riktigt häftigt att se allt på en gång, och inte successivt se mer och mer.
 
 
 
Jag och Esther (från Nya Zeeland)
Första natten vi campade
 
På kvällen beställde vi pizza och tittade på solnedgången
 
Morgonen därpå gick vi upp 04.00 och tittade på soluppgången - så fantastiskt vackert säger jag bara. Ett tips till alla er som någon gång ska besöka the Grand Canyon.
 
Kallt va det dock, väldigt kallt
 
Men som sagt väldigt vackert
 
Sen drog vi hem och åt frukost innan vi vid 07.00 gick på en hike i the Grand Canyon
 
 
 
Vi kom fram till en utsiktsplats där vi passade på att ta massa bilder
 
 
Glada tjejer efter en härlig hike

Viva Las Vegas

Vi fortsatte sen till Las Vegas där vi bara spenderade en kväll. Vi började med middag och sen en tur i limon. Åkte runt till olka "kända" ställen och tog massa bilder och sånt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Morgonen därpå drog vi ut på den kända Route 66 och körde mot Arizona och the Grand Canyon
 
 

The City of Angels

Coast to coast resan började i Los Angeles där vi hade tid till sight seeing, shopping samt ett besök på Universal Studios.
 
 
 
 
Hela gänget - alla är vi från Italien, Danmark, Sverige, Schweiz eller Nya Zeeland
 
 
 
 
 
 
Who doesn't love Pierce Brosnan...??
 

Bye Bye Sussex

På onsdag eftermiddag kom famljen och jag tillbaka från Chicago. Vi hade middag med min värdfamilj och hade en mysig sista kväll. Jag måste dock säga att jag hade så svårt att ha roligt för jag satt bara och tänkte på att jag skulle åka dagen därpå. Trodde att jag skulle ha roligt och "enjoy" min sista kväll, men inte riktigt.
Gav i vart fall min värdfamilj en fotoram med tre bilder från året och ett citat ang. familj som jag tyckte passade in på oss.
 
Morgonen därpå åkte vi till flygplatsen och där visade det sig att flyget va försenat så de sa att det va bättre om vi körde till Chicago (två timmar bort) för att annars skulle jag inte hinna min anslutning där. Och eftersom min svenska familj ändå skulle ner till Chicago så körde de mig. Så jag sa hejdå till min värdfamilj på flygplatsen i Milwaukee och sen körde svennarna mig till Chicago. Väl där sa jag hejdå till dem och sen bar det av på coast to coast resan.
 
 
Sa hejdå till värdfamiljen
 
Och tillsist famljen, som jag skulle se om tre veckor igen

The Last few Days

De sista dagarna spenderade jag med min svenska familj i Chicago. På vägen ner körde vi via Six Flags vilket är ett nöjesfält där vi åkte massivs med berg- och dalbanor och sånt.
 
 
 
Vi fortsatte ner till Chicago där vi spenderade två dagar. Vi besökte bland annat Willis Tower där massvis med turister åker upp till 103e våningen och tar bilder osv utöver Chicago. Sen hade vi lite allmän sight seeing; the bean och liknande.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

När svennarna kom

På torsdag eftermiddag kom familjen äntligen hit. Jag som nyss kommit hem från en rolig eftermiddag med kompisarna va inte alls redo då familjen dessutom kom tidigare än planerat. Men det va superskoj att se dem igen.
 
Första kvällen drog vi till Kopps, ett hamburgarställe som jag älskar. Då åt vi som rediga amerikanare, men både hamburgare, pommes och onion rings :) Såå gott!!
 
Long time no see
 
 
På fredagen skrev jag och Sarah först våra sista finals och värdföräldrarna jobbade som vanligt. På kvällen drog vi till en finare restaurang för att fira att famljen va där, skolan va över och så va det dessutom mammas födelsedag.
 
Stiliga herrar på restaurang
 
Och jädrans vad vi hade skoj i bilen
 
På lördagen va det som sagt graduation och sen på söndagen så körde vi runt och visade städerna och annat för familjen. Mer eller mindre de ställena jag spenderat mitt år på; städerna runt omkring och sånt.
 
 
 
Patty och jag lika goofy som alltid

Sista skoldagarna

Nu kommer mina inlägg lite i oordning, men men. De sista skoldagarna va inte alls roliga. Det är ju så många som jag fick säga hejdå till. Samtidigt va det de roligaste dagarna på länge. Vi hade finals så dagarna va inte så långa och efteråt så hittade jag på massa skoj med kompisarna.
 
På onsdagen lurade alla utbyteselever våra två advisors till ett litet möte då vi påstod att det fanns saker vi behövde prata om innan vi åkte. Men egentligen ville vi bara ge dem en present för att de varit helt fantastiska under hela året och stöttat oss såå mycket.
 
Utbytisarna och våra advisors
 
Så här såg tavlan de fick av oss ut - stora bilden är från prom
 
 
Torsdagen hade vi våra första finals och efter det drog Addie, Vicki, Emilie, Sami och jag till the Pancake House och åt. Vi hade så sjukt roligt, jag skrattade så jag hade kramp i magen typ
 
Sami, Emilie, jag, Addie och Vicki
 
 
 
 
 
Fredag va sista dagen i skolan och åhh det va inte alls kul. Jag älskade verkligen min amerikanska skola och ville inte alls lämna den. Gick runt och gav alla mina lärare ett litet tackkort för allt de gjort för mig under året. Alla mina lärare va verkligen fantastiska så det kände jag att de förtjänade. Sen sa jag hejdå till massa personer och sist så kom min svenska familj så visade jag dem runt i skolan och de fick träffa flera av mina lärare och helt enkelt se miljön där.
 
Forever a Charger!!

Graduation

Börjar med att be om ursäkt för att jag inte uppdaterat min blogg på över två månader, men helt ärligt så har jag verkligen inte haft lust. Men nu ska jag försöka få upp de sista inläggen från mina sista veckor i USA.
 
Först och främst så va det graduation och fy fan va roligt det va säger jag bara. Jag tänker inte skriva så mycket om vad som hände, utan lägger istället upp en hel drös med bilder. Kortfattat så varade ceremonin i ca 1,5 timme och sen hade jag vänner och familj hemma hos min värdfamilj på en liten studentfest samt avskedsfest då det va sista gången jag skulle se många av dem innan jag åkte hem.
 
1. Min värdmammas lilla överraskning med bilder från min barndom när man gick in, sen när man gick ut igen så satt det biler från detta året på andra sidan av "flaggorna". Så underbart snällt och kreativt. // 2. Ännu en överraskning från min värdfamilj med ett citat som de tyckte stämde in på min vistelse här i USA, samt min senior picture. // 3. Min svenska och amerikanska familj innan själva graduation.
 
1. Intågandet till "Pomp and Circumstance" som spelas på alla graduations i både filmer och verklighet. // 2. The Pledge of Allegiance - blev ju sista gången man fick säga den. // 3. Mitt studenttal - för er som inte vet va jag en av de sex personerna som fick hålla tal under studenten. Så sjukt nervöst. Va ca 1800 pers i salen och mitt tal tog drygt fyra minuter. Gick riktigt bra i vart fall och jag fick massvis med komplimanger efter :)  // 4. A Capella kören som sjöng två låtar.
 
Massvis med bilder efter studenten med värdfamiljen, svenska familjen, och så klart med mina två syskon, en amerikanare och en svenne
 
Väl hemma så va det ännu fler bilder som gällde.
1. Emily, Vicki, jag, Allison, Johanna, Lauren, Tess och Emilie  // 2. Jag och Johanna  // 3. Allison och jag  // 4. Emilie som photo bombade mig och Vicki  // 5. Emily och jag precis som i alltid är när vi är tillsammans...  // 6. Selfie time med hela gänget
 
1. Jag och Emilie  // 2. Den oslagbara trion  // 3. Det härligaste kompisgänget jag någonsin hade kunnat hoppats på  // 4. Mästerfotografen Alli
 
1. Älskar denna bilden på Emilie, Corinna och mig  // 2. Zach och jag  // 3. Trippelpyramid med Anna och Emilie  // 4. Jake och jag  // 5. Alyse och jag
 
1. Mina görsnygga studenthattar samt diplom i bakgrunden  // 2. Härligaste tjejerna  // 3. Pappas tal bjöd på en redigt pinsam historia från barndomen  // 4. Min fantastiskt fina studentpresent från Addie
 
 
Så såg min graduation dag mer eller mindre ut. Det va verkligen en av de bästa dagarna under detta året. På kvällen avslutade vi men en klassisk amerikansk bonfire och jädrans vad skoj vi hade. Längesen jag skrattat så mycket :)

RSS 2.0