Sista Dagen

Sitter här på mitt rum. Om bara en dryg timme sätter jag mig i bilen för att åka till flygplatsen. Kan inte förstå att detta året är över. Sen i lördags har jag gråtit alldeles för mycket. Har sagt hejdå till alla vänner, nu är det bara värdfamiljen kvar.
 
Hur som helst så ber jag om ursäkt för urdålig uppdatering den senaste tiden. Men sen min familj kom hit i torsdags har jag bara inte haft tid. Idag åker jag på Coast-to-Coast i tre veckor, så jag kommer inte kunna uppdatera då heller. Men när jag kommer hem så kommer jag lägga upp bilder från studenten och den senaste veckan här. Samt bilder från Coast-to-Coast med STS såklart!!
 
Tills vi hörs igen, ha en härlig sommar alla!!
 

Grattis Finis!

Idag så fyller min underbara vän 18 år!! Grattis grattis grattis till dig finaste Edda!! Vet inte ens var jag ska börja när jag tänker tillbaka på alla minnen vi har tillsammans. Så många gånger vi skrattat, gråtit, pratat, myst och skapat så många minnen tillsammans!
 
Du är en av mina närmsta vänner, du är min #1 tennisbuddy (och även min största konkurens - i sommar så kanske jag slår dig!!), och nu är även du 18 år!!!
 
Ha nu en helt fantastisk dag, så firar jag dig när jag kommer hem om bara ett par veckor!!
 
Puss och kram till dig <3
 
Finaste tjejen va där och firade av mig min sista kväll i Sverige!

Lilla jag fyller år!!

Igår så fyllde jag 19 år, grattis till mig själv :)
 
Va en vanlig dag i skolan. Emilie överraskade mig med donuts vilket va hur snällt som helst. På kvällen gick jag och min värdfamilj på middag med min värdmorfar. Vi gick till en lite finare, typisk Wisconsinrestaurang. Jag åt grillad lax med kokta grönsaker och ris. Det måste ha varit det godaste jag ätit sen jag kom hit för 10 månader sen. Så ootroligt gott va det!!!
 
 
Patty år hummer med grönsaker
 
Godaste någonsin!!! Såsen på laxen va gudomlig
 

Bilderna ni aldrig fick se

Här kommer lite skojiga bilder som jag mer eller mindre glömt att lägga upp.
 
Alli och Kirsten under Spirit Week's Character Day första veckan i oktober
 
Skrattade så när jag såg denna skylten på en byggnad "ice cold beer to go"
 
Glädjen när Katharina gav mig lite äkta Haribogodis
 
Cascade weekend med värdfamiljen
 
Sista skidtävlingen som avslutades med glass på Culvers - syskonkärlek i dessa bilder alltså...
 
När mina värdförälrar va redo för en liten bowlingturnering med vänner - vackra som bara den är vi
 
Jag och Emilie precis innan vi gav oss av till senior ball
 
Go Admirals! - hockeymatchen
 
Sarah och jag i Arizona

Seven Days

Åh vad tiden flyger förbi (känns som att jag sagt det de senaste fem/sex veckorna typ) men nu är det bara en vecka tills jag får krama om min kära familj. Känns helt sjukt att de ska komma hit. Detta är ju min värld som jag ska visa dem. Min värdfamilj, min skola, mina vänner, min lilla ort. Nu babblar jag bara...
 
Nästa helg tar jag studenten, sen är det Chicago i ett par dagar som gäller innan jag slutligen åker iväg på Coast-to-coast i tre veckor. Så ja, om bara fem veckor är jag hemma bland alla svennar igen och då är det tillbaka till mina gamla vanliga rutiner som gäller. Och så måste jag lära mig svensk grammatik igen ju. Både vänner och familj har nämnt att den är lite off ibland när jag pratar med dem :)
 

Yearbooks

Idag så fick vi både våra yearbooks och graduation tickets. Åh, längtar så till graduation, ska bli så kul!! Va i vart fall riktigt roligt att se hur the yearbook blev tillslut. Jag har ju varit med i yearbook club under hela året och har faktiskt skrivit en hel del av texten i boken, så det va riktigt roligt att se hur "the final product" blev. Utsidan är väl kanske inte den bästa om jag ska vara ärlig, lite tråkig enligt mig. Men på insidan är den superfin :)
Vi fick dem i vart fall under sista lektionen och alla satt i idrottssalen och skrev i varandras böcker. Precis som i filmerna...
 

Maj månad: Sammanfattning

Maj månad flög förbi. Inleddes med balen, och fortsatte sen med senior skip day, en tur till Madison, Memorial Day och till sist min och Emilies avskedsmiddag. Mellan dessa event så hade jag allmänt fullt upp hela månaden. Umgicks väldigt mycket med kompisar på helgerna, lärarna drog i gång de sista projekten i skolan osv. Veckorna bara flög förbi och nu är vi inne i juni. Sommarvärmen har även kommit hit på heltid nu. Det har regnat de senaste två/tre dagarna men det är fortfarande väldigt varmt och luftfuktigheten är galen. Här kommer lite bilder från min månad. Lägger upp lite extra bilder från balen då jag aldrig visade de som vi fick av den professionella fotografen. Här kommer ett par av dem i vart fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
Senior Skip Day
 
Madison
 
Memorial Day
 
Avskedsmiddag

RSS 2.0