Första tennismatchen

Hallå!
Idag hade jag min första tennismatch med skollaget, det gick riktigt uselt för mig. Vi mötte ett av de bästa skollagen i hela delstaten men tjejen jag mötte spelade ine lika bra som jag gör, men mitt spel fungerade bara inte idag. Jag gjorde många dubbelfel när jag servade (stavning?) och jag gjorde alldeles för många onödiga missar.
Igår under Lifetime Fitness lektionen så var vi i gymmet och lyfte tyngder, jag har haft sån träningsvärk idag att jag behövt hålla emot mot skolbänken varje gång jag skulle sätta mig på stolen, för att inte kollapsa rakt ner på den. Och idag så var lektionen inte enklare direkt. Vi sprang tre kilometer intervallträning, 14 varv upp och ner för trapporna på läktaren (14 VARV!!!!!!!) och sen strang vi mellan stegar, som var utlagda på marken - man gör olika övningar för att öka snabbheten i benen och fötterna. Hur som helst så trodde jag att jag skulle dö under lektionen, speciellt när vi sprang i trapporna. Och ovanpå allt detta så hade jag tennismatch idag också. Nu är jag helt slut och ska lägga mig direkt, klockan ringer 06.00 imorgon och sömnen behöver jag. På lördag ska vi vara på skolan 06.30 för att åka skolbuss i 1,5 timme till en tennismatch, jippi!
Nu ska jag sluta babbla. Ett gäng bilder från dagens tennismatch kommer upp inom de närmaste dagarna.

Kommentarer
Postat av: Liv

Du får visa dem hur en svenska spelar tennis!! ;) Kram

Svar: Haha, Liv! Det kan du räkna med att jag gör!
Anna Högsten

2013-09-07 @ 00:40:06
Postat av: Ann Anderson

Later som m du kommer att komma I super form har iUSA, vasaloppet nasta ar??!!

Svar: haha, vi får väl se. Har faktiskt sagt till pappa att jag vill köra det någon gång med honom, men tänkte nog börja med tjejvasat - om några år...
Anna Högsten

2013-09-10 @ 00:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0